Wednesday, September 21, 2011

...oriental shorthair cat???...

Salam semua...
dah lama anis x update kan...
agak bizi la kebelakangan ni...
InsyaAllah 26hb ni anis akan berkonvokesyen...
ni pon anis bru blik dr ukm utk uruskan hal jubah n yuran...

alang2 da pergi ukm, trus ke midvalley..niat ati nak gi career fair, 
tp 1 keja pon mcm x match je...ekeke
pastu ape lagi, msuk pet wonderland la...
2 tmpat wajib anis singgah klu ke midvalley...hihi
jln2 cuci mata...
nampak longgokn buku2 pet kt tgh2 kdai tu...
godek2 cari, jumpa la buku cat, tp x byk...
fikir pny fikir laz2 anis amik 1...
oriental shorthair cat...

 ni la bukunya, kulit tebal...isi pon tebal...haha

 ni page 1st dia...comel je meow ni pose kan...hehe

 ni page blkg, ada anatomy of the cat...

 mcm kak capuk, tp kak capuk comel lg...ekeke

mula2 ingat mcm xnak beli, yela bknnya anis ada pon kucing mahal2 cmni...
tp belek2 kt blkg dia ada health section...byk gak la yg dibincangkan...
mcm berguna jugak...so beli la...
harga dia??

nampak x??? RM77.40!!
haha, kopak la anis klu RM77...
dia buat clearance stock, sume buku RM10 ja...2 yg anis mampu beli tu...ekeke..
 nnt2 klu rajin anis update psal buku ni ea...klu rajin la...hehe

7 comments:

m.q said...

kite pun nk beli buku psl kucing dan health, tp susah nk jumpak la
:(

* HeeBum * said...

beshnye sale rm10.. nak jugakkkkk

Cat-from-Sydney said...

Nak beli buku kucing? Tunggu kita orang buat garage sale. Kita bawak 14 kotak buku dari OZ. purrr...meow!

anis said...

m.q: da byk lg aritu...ce la try usha2 kt pet wnderland

heebum: jmput2 beli...hihi

cfs: wa besnya...nnt gtaw la ea...ska kmpul buku2 cmni...

meowwmania said...

klau da suka kucin ni buku pon buku berkenaan kucin kan hehe..

=*_*=Phat Cat with Phat Lady said...

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..!!! RM10 jer?????????????????



uwaaaaaaaaaaaaaa bestnyerrr!!!!!

Virusvadi said...

Ada plak dia cakap kitorang "orang busuk"! Sesapa yang nak jual/beli haiwan peliharaan, layari Uniaga.com Pet Marketplace. FREE je.

Related Posts with Thumbnails