Monday, October 11, 2010

...cak dah pergi, buat selamanya...huhu...

salam semua...
td dlm pkul 10mlm, cak dah pergi meninggalkan kita semua..
pergi wat selamanya...x kan kembali...huhu

anis nk pegi kejutkan dia mnum susu, pegang2 dh keras...
huhu, sdih...
7 hari je dia dpt hdup dgn anis...
maafkan anis cak, anis x mampu nk jga cak dengan baik...
anis dh cba bg yg terbaik, tp mungkin x sma dgn seekor ibu...
tp, anis akn selalu syg cak...

11 oktober 2010...cak a/b bubu...RIP syg...

p/s: x leh thn airmata ni, even tgh taip ni pown airmata asyik menitis...

9 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

takpe anis.
relakan dia pergie.
relakan dia tido dengan tenang.
kamud ah buat yang terbaik.
mungkin pemergiann dia juga adalah yang terbaik untuk dia.
supaya tidak terseksa terlalu lama.
R.I.P cak

meowwmania said...

betul kata misz pinkie tue...mmg payah seekor anak kucing utk hidup tanpa ibunya, mungkin itu yg terbaik utknya, terima kasih kerana anis sudi nak menjaga tentu Cak bahagia dpt merasa kasih syg dr anis :)

anis said...

thanks miss pw n meowwmania...
huhu, mak anis pown ckp cmtu, tu yg terbaik bg dia...
mak dia pown dh lma anis x nmpak, rsanya mak dia pown dh x de, tu yg dia kesorgn tu...huhu

Chika said...

ala.. kesiannye Cak. Sabar ye anis... memang anak kucing susah nak hidup tanpa jagaan ibunya. Anis dah buat yang terbaik dan termampu. Sekurang2nye selama hayat dia yang tak berapa hari je tu, dia merasa dijaga dan dibelai oleh seorang manusia yang sgt prihatin.

anis said...

huhu, hrp2 dia rsa bhgia dgn anis dlu...
mgkin dia dh tenang kt sana...

noorfa.nasir said...

sabar la anis..
biarkan cak tido dgn lenanya
nati mungin akan ada pengganti cak

FareedSairi said...

sabarla...ajal maut di tgn tuhan...

Adem Aizad said...

sama dengan micheal telah pergi 10 october a day before Cak :(

anis said...

takziah...huhu

Related Posts with Thumbnails