Monday, July 18, 2011

...my furkids 5-Yunika-chan...

Salam semua...
lma anis menyepi kan..
malas pny pasal la ni...
tambah plak ngan praktikal ni x abeh2 lg..
insyaAllah esok lecterur anis akan dtg untk wat penilaian..
doakan semua baik2 je ok...hihi

ok la, lma tertunggak cter my furkids ni, kali ni turn Yunika plak...
Yunika ni anak Tiffanie...dia dilahirkan pada 25 Jun 2009...
so, dh 3 thun la umo dia skunk...hihi
skunk ni Yunika sarat mengandung dan dijangka akan melahirkan baby x lama lagi...
Yunika muka masam...

Yunika muda2...hihi

nika ni teman sepermainan Doddy n Obama masa keci2 dlu...
ingat lagi waktu 2 nika ngan doddy mcm x maw kwn sgt ngan obama, sebab obama gelap...hik3x...
yunika ni budak baik taw, x byk masalah...tp ada 1 habit dia yg x bley diterima...hehe
dia suka kutip plastik...asal nmanya plastik, msti dia akan kutip...
even penah skali dia kutip plastik balut roti dari longgok sampah jiran anis...ish3x

td godek2 lappy, cari2 gmbr nika, n then jmpa gmbr msa dia kecik2 dulu...hehe
comel jugak nika ni...hihi.

yunika ngan doddy msa kecik2...inesen ja muka...hik3x
tnjuk kt baby dia nnt mesti malu...Tiffanie menyusukan anak kesyangannya, yunika...muahaha

p/s: klu ada rezeki nnt nk neuter bdk2 bulu ni...huhu













4 comments:

m.q said...

comelnya Yunika masa kecik...
semoga Yunika jd ibu yg baik yer...

* HeeBum * said...

gudluck anis.. meoww meowww ^^

meowwmania said...

smoga Yunika Chan muka masam sihat selalu...

FareedSairi said...

eih?korang lum habis lg ke Latihan industri???

Related Posts with Thumbnails