Friday, September 3, 2010

...Giveaway kepada visitor ke - 1000 blog Kilala!...

___________________________________________________________________

Assalamualaikum.

Di sebabkan ke'tension'an buat PreCalc tadi, 
so aku nak buat satu giveaway.

Ni first time aku try, tak tahu la dapat sambutan ke tak. 

Whatever pon! Simple je. 

1) Nampak tak counter kan sebelah kanan page ni?
rupa dia macam ni.



2) Bila korang visit page ni, CHECK COUNTER TU!

3) Kalau nilai dia 1000, PRINT SCREEN!
(rujuk contoh kat atas. Tak reti print screen? Tanya member.)
Paling koman pon, amik kamera, tangkap gambar monitor tu.

4) Kalau korang adalah insan yang bertuah tu, 
post kan gambar tu kat blog korang, dan link kepada aku.
Kalau tetiba megik takde blog, FB ada, email ada. 

5) Hadiah dia adalah Topup Hotlink, Celcom atau Digi RM10.
(kalau pakai line, bagi ar kat awek ke, pakwe ke, adik ke, mak cik kantin ke. Sukahati.)

Tu je. Ada masalah? 
Takde. Bagus. =)
_________________________________________________________________

tetiba bila anis nk buka, anis tertengok kt counter tu, anis la no 1000.....
hihi, bertuahnya arini...
ni buktinya ea...anis dh print screen...

anis x tipu ea...hihi..



1 comment:

~^CoKLaTsToBeRi^~ said...

wahahaha~ Tahniah2 kak anis! huhu~
ni email saye,
alchemist_diztruktion@yahoo.com
kak anis email la no fon n bgtau sama ada hotlink, celcom or DG.
Ataupun, kak anis bagi email kat saya, then saya mail kat kak anis no kod topup tu.
ok?
=)
Thanks sekali lagi coz sudi2 usaha tekan jugak blog saya tu. =)

Related Posts with Thumbnails