Sunday, December 26, 2010

...Cik Tam, Mimo n Capuk...

Salam semua...n gud murning...hihi
awal2 pg ni tetba rsa cam nk update blog plak...
hmm, kali ni anis nk cter kt korg psal Cik Tam...
dh lma kn anis x update psal dia...
sbnrnya, msa cuti sem tu, anis pndah kolej len, n Cik Tam x ikut...
juz Capuk n Mimo je anis bwa, coz msa tu Cik Tam dh start hissing kt anak2 dia ni...
dh bunting len...gatai kn?? hik3x

n, dlm cuti sem tu jugak la, Cik Tam dpt baby baru...
tp smpai skunk anis x dpt mendetect mna dia letak anak dia 2...
merata anis crik, stor setiap aras anis gldah, tp x jmpa, pndai ko smbunyi ea...

msa anis bru tukar blik ke kolej lma ni, dia dtg...
dia ingt lgi ngan anis, tp dia x bley trima anak dia 2 dh...
dh mcm musuh anis nengokkan..
budak2 2 pn x cam 2 mak kndung diorg...huhu
so, skunk ni, kdg2 je la Cik Tam dtg melwt anis...
tp, anis terharu ngan Cik Tam, wlpun dia mrh2 ngan Mimo n Capuk, tp dia still temnkan anis gi toilet, tunggu smpai anis sudah, n antar blik ke bilik mcm dulu, dahtu, blah entah ke mana...terharu kn??? Cik Tam kucing yg setia taw...hihi

klu sesape nk taw, ni la Cik Tam..
cumil kan??

n Mimo n Capuk pn da besau skunk ni...
da 5 bulan lebey da..
noty sgt2...berlari2 merata...
cakar2 merata...
haish...babab muntut bru taw...

pose ayu akak capuk...ayuke??? hik3x..

capuk si kaki gangster...tomboy nih...huh...

abg Mimo da pinky...

abg Mimo wat muke grg la kunun...

da besau ni pon, Mimo still lg pnakut, yg amat...
dgr bunyi guruh, berdesup ilang...haha
Capuk plak, mcm jntan perangainya...memnjat merata...
atas bumubung aras 6 ni pn, dia biasa2 je men...risau anis...jtuh kang, kan susah...hihi

p/s: Babu msih x jmpa smpai skunk...huhu, rindu Babu...


7 comments:

sI tEDI said...

abg mimo mcm dak tom i. =)) sapuk pun cumil . =))

anis said...

tedi: aah, mcm dak tom...mcm dak kunyit pn ade...hihi...capuk la, bkn sapuk...kih3x..

m4rilyn said...

mimo gak cam i nyer Muezza yang dah tak dapat dkesan kat parking rumah

cik Tam: aunty Marie likes u. black cat rawks~

anis said...

marilyn: haha, memg, black cat rawks...anis ade lg sekor itam sume, nama Obama...haha, yg ni memg macho la..gantang gitu...hihi

Chika said...

Cik Tam... hensemnya... betulla org cakap, hitam itu menawan

FareedSairi said...

sian...mana la babu pegi. kat umah tinggal oren.ituari seminggu lbh berpoya2 kat luar.tetiba malam semalam dia balik makan n tido kat umah.seb bek makanan dia ada lagi.

anis said...

chika: cik tam ensem?? haha

abg fareed: oren dh jd anak truna la...haha, blik umah nk mkn n tdo je, mcm hotel plak..kih3x..

Related Posts with Thumbnails