Monday, August 23, 2010

...Tolong!!...


salam semua...hihi..
x lma gi dh nk rya kn??
dh siap bli bju n kuih rya??? kui3x..

anis akan blik kg pd 3 hb wlaupown cuti ktorg start 9 hb...hihi...
klas byk yg dr cancel, so ada can la blik awal..
yg anis runsingkan skrg ni, bla anis blik kg, sape nk jgakan cik tam n baby2???
klu cik tam sekor je x pe, anis bley tinggalkan dia kt luar, tp baby2 ni??
nnt anis tkut mak cik cleaner buangkan diorang..
ape la seb diorang nnt..
myb cik tam akan terselamat coz dia memg tkut ngan makcik2 tu, tp baby??
diorg mna taw pape...huhu...

mula2 anis ingt nk bwa diorg blik Penang, tp mak x dpt cuti, x leh mai amik anis...
kna la anis blik nek bas...
x kn nk usung diorg nek bas...huhu

so, anis nk mnx jsa baik2 kwn2 blogger anis, klu da sesape yg berada 
di sekitar UKM Bangi, nk tlg jgakan diorang...
or nk cdgkn tmpt yg pling sesuai utk anis letak diorang...
3 hb- 21hb je...
plez sesgt...


nilah 3 ekor budak yg anis mksudkan 2...

jasa bek korang memang anis hargai...huhu

12 comments:

cik plankton said...

si 3 ekor budak comel tuh,skrg dah pndai msuk bilik org..grr
balik raya nnt,masuk dlm beg,angkut skali naik bas..ok,idea ni tak elok..saya tahu

ULtradya said...

cian diorang klu tinggal lama2...klu bawak balik diorang pon, nti mam diorang cari diorang...keciannya...letak kat klinik haiwan x boley ka???mana2 pusat jagaan haiwan...tp berbayar la...bwk balik naik bus..letak dlam sangkar..hehehe

anis said...

cik plankton: ok, sya pown tahu..haha

ultradya: anis x de sgkar..
kt umah ada la..hihi
tkut2 dlm bas diorg bising, msti pak cik bas tu buang keluar nnt...huhu

Misz Pinkie Winkie said...

alahai kesiannya.
memang takde pilihan anis
kena gak letak kat vet.
atau pon cuba tengok kat internet.
ada yang boarding rm5 jerk.

takpon mana tau kawan-kawan anis yang terdekat leh bantu.
anak bulus lin pak tua tolong tengokkan.

meowwmania said...

alahai...siannya baby2 tu

sy kat joho, klau la dekat :(

anis nak wat cane ekk?

anis said...

boarding agak2 sehari bape??
anis bknnya ada duit sgt..
ptptn dpt ckup2 utk yuran je...
mkn pown mak yg tanggung...
huhu

klu dh x da cra tepaksa la anis tinggalkan je kt stor ni..
kunci pintu..n tawakkal je...
huhu

Chika said...

Nak tinggalkan dorang... ciannye. Boleh kot tapi anis tak de kawan2 yang boleh datang bagi makan. lama gak tu nak balik... kesian, takut nnt tak cukup bekalan yang di tinggalkan.

m4rilyn said...

dah bermula rasa sedih sbb babies tu tak reti carik makan sendiri.

cik marie pun balik kg..xleh nak tolong...rumah pun kat central kl

try la tanya kawan yg asal kl yg xde kg mana tahu kot2 boleh tolong.

ULtradya said...

mana boley nk tawakal....xley mcm tuh....kena la bertanggungjawab....kena jaga diorang..

anis said...

baby2 x stat mkn lg..
mybe anis akan tinggalakn dgn 2 kilo mknn...
tingkap buka, so cik tam bole keluar klu dia nk...
baby2 x pndai pnjat tingkap lg, slmt kot...

anis tgh ikhtiar lg ni..
nk cri vet yg bley boarding..
2 laz solution la..

da x cdgn mna2 vet yg bgus??
vet yg anis taw tu kurg bgus skit...mhl..hihi

Adem Aizad said...

comel anak2 hehhee boleh geng ngn anak2 saya semua 7 ekor jantan hahhaa

Adem Aizad said...

kat umah saya ada stor tempat saya letak 3 abdul masa mula2 ambil dulu.. tapi say pun balik kg tawakal je letak makan byk2 harap berjimat.. kalau tak keberatan sy boleh tumpang kan tapi makanan kena lah tinggal byk sebab saya pun balik rabu (2 hari sebelum raya) apa2 msg saya ..insyallah saya bantu

Related Posts with Thumbnails